BAL'DA AĞIR YARALIYIZ

BAL’DA AĞIR YARALIYIZ
 Anadolu Üniversitesi evinde son yarım saatini 10 kişi oynadığı maçta Devrek Belediyesi’ne son dakikada yediği golle 2-1 yenilerek lider Kırıkkale Büyük Anadolu’nun 8 puan gerisine düştü. Yunusemre ise Çilimli Belediye’ye...

 


Anadolu üniversitesi evinde son yarım saatini 10 kişi oynadığı maçta Devrek Belediyesi’ne son dakikada yediği golle 2-1 yenilerek lider Kırıkkale Büyük Anadolu’nun 8 puan gerisine düştü.


 Yunusemre ise çilimli Belediye’ye tek golle boyun eğdi ve bu sezon ikinci deplasmanından da eli boş dönünce zirve ile puan farkı tekrar 4’e çıktı. Temsilcilerimizin bundan sonra ki haftalarda istikrarı yakalaması şart.


 


Bölgesel Amatör Lig’in 5.haftasında temsilcilerimiz ne yazık ki beklenmedik yenilgiler aldı.


Anadolu üniversitesi evinde Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı’nın da izlediği karşılaşmada rakibi Devrek Belediyesi’ne 2-1 yenildi.


ESTü sahasında oynanan maçın henüz 5.dakikasında 1-0 geriye düşen temsilcimiz 43’te Oktay Akkoca’nın yaklaşık 35 metreden attığı golle skoru dengelese de  maçın kırılma anı 60’ta Anadolu’dan  tecrübeli isim Resul’ün kırmızı kart ile oyundan atılması oldu.


Son dakikada kalesinde golü gören Anadolu daha 5.haftada liderin 8 puan gerisine düştü.


Ligde ki diğer temsilcimiz Yunusemre ise bu sezon çıktığı ikinci deplasmandan da eli boş döndü. İlk yarıda yediği gole karşılık veremeyen Kırmızı Siyahlılar haftayı puansız kapatınca lider Kırıkkale Büyük Anadolu ile puan farkı 4’e çıktı.  


Yunusemrespor bu hafta KDZ Ereğli Belediyspor’u konuk edecek… Ligde çıkış peşinde olan Anadolu üniversitesi ise ligin Ankara’da çubukspor ile oynayacak…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.