Başkan Çakırgöz oldu

Başkan Çakırgöz oldu
Eskişehirspor yönetimi 8 kişilik transfer komitesini oluşturdu. Komitenin başkanlığını Rıdvan Çakırgöz yapacak. Eskişehirspor yönetimi kendi arasında görev bölümünü gerçekleştirmesinin ardından transfer komitesini de...

Eskişehirspor yönetimi 8 kişilik transfer komitesini oluşturdu. Komitenin başkanlığını Rıdvan Çakırgöz yapacak. Eskişehirspor yönetimi kendi arasında görev bölümünü gerçekleştirmesinin ardından transfer komitesini de belirledi.
Rıdvan Çakırgöz' ün başkanlığını yapacağı transfer komitesinde istifasını veren Murat Sürel, Erdoğan Tekgöz, İsmail Hakkı Sağır, İsmail hakkı Gül, Ertuğrul dindar, Veysel Koçak ve Adnan Gül bulunuyor.
Her ne kadar komite oluşturulmuş olsa da transferde son sözü yinede Başkan nebi Hatipoğlu' nun söylemesi bekleniyor. Transfer komitesi başkanlığına getirilen Rıdvan Çakırgöz transferde temasların olduğunu belirterek şunları söyledi. "Komite olarak resmiyet aşamasına gelmeden transferleri açıklamak istemiyoruz. Gerek iç gerekse dış transferde temaslarımız var. Resmiyet kazandığı taktirde kamuoyuna açıklanacak"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.