Başkan Entok: Tek hedefimiz şampiyonluk kupasını kaldırmak

Sezon başı şampiyonluk için kadro kuran Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok başkanlığındaki yönetim kurulu 5’te 5 galibiyetin ardından Anamur deplasmanındaki mağlubiyet ile bir anda şok yaşamıştı. Hafta içi takıma terapi yapan yönetimin Keçiborlu Belediyespor maçında alınan farklı skor ile yüzleri güldü.
"Güzel bir oyun ve güzel de bir galibiyet aldık"
Keçiborlu Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılan Kırmızı Şimşeklerde Başkan Ulaş Entok, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Güzel bir oyun ile kazındıklarını belirten Entok, “Güzel bir oyun ve güzel de bir galibiyet aldık. İnşallah yolumuza kazanarak devam edeceğiz” dedi.
"Hedefimiz sezon sonunda şampiyonluk"
Başkan Entok “Bu haftadan itibaren içeride üç maçımız vardı. Birisini iyi bir oyun sonunda kazandık. Camiamızdaki herkesi maçlarımıza bekliyoruz. Hedefimiz sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak. İnşallah bunu da başaracağız” şeklinde konuştu.
Başkan Entok'tan Hasan Kalın'a teşekkür
Öte yandan Eskişehirspor başkanı Ulaş Entok, yeni Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Kalın'a da teşekkür ederek “Buradan göreve başlayan yeni Spor İl Müdürümüz Hasan Kalın’a da bize gösterdiği kolaylıklar ve destekler için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Spor Servisi