Basketbol rekora doğru koşuyor

Basketbol rekora doğru koşuyor
Basketbol yaz okulunda rekora doğru gidiliyor. Kayıt yaptıran miniklerin sayısı bine yaklaştı. Eskişehir’de çok sayıda branşta açılan Yaz spor okullarında yüzme branşı, yüksek katılım ile birinci sırayı alırken bu yıl...

Basketbol yaz okulunda rekora doğru gidiliyor. Kayıt yaptıran miniklerin sayısı bine yaklaştı. Eskişehir'de çok sayıda branşta açılan Yaz spor okullarında yüzme branşı, yüksek katılım ile birinci sırayı alırken bu yıl basketbol branşına yapılan başvurular yüzmeye yaklaşmaya başladı. Yaz spor okulları faaliyetleri 500 sporcu ile başlarken kayıtların devam etmesi nedeni ile sayı bine yaklaştı.
Basketbol il temsilcisi Servet Aksoy basketbola gösterilen ilginin çok yüksek olduğunu vurgulayarak " İki yıldır basketbol tabanına yönelik yapmış olduğumuz çalışmaların karşılığını yaz okulundaki katılımın yüksekliği ile alıyoruz. Şu anda sayı bine yaklaştı. Rekora doğru gidiyoruz. Bu durumda da gruplardaki öğrencilerimizin sayısı artıyor. Önemli olan yaz okulundaki öğrencilerimizin büyük çoğunun kulüplerde yer almasını sağlamak. Şimdi bunun üzerinde çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Önümüzdeki sezon küçüklerdeki takım sayısını arttırmak en büyük hedefimiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.