Basketbolda finale doğru

Basketbolda finale doğru
İlköğretim Okulları Küçükler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında adım adım yarı finallere yaklaşılıyor. Dün oynanan karşılaşmaların ardından ise Adalet ve Atayurt Okulları isimlerini yarı finale yazdıran ilk takımlar...

İlköğretim Okulları Küçükler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında adım adım yarı finallere yaklaşılıyor. Dün oynanan karşılaşmaların ardından ise Adalet ve Atayurt Okulları isimlerini yarı finale yazdıran ilk takımlar oldular.
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Okulları Küçükler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları nefes kesen karşılaşmalarla devam ediyor. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadelelerde heyecanlı dakikalar yaşanırken takımlar yarı finale kalabilmek için son kozlarını oynuyorlar. Erkeklerde ise ilk iki yarı finalist dünkü maçlarını kazanan Adalet ve Atayurt Okulları takımları oldular. Kızlarda ise Özel Çağdaş, Milli Zafer, Sami Sipahi takımları yarı final kapısını aralarlarken, dün oynanan mücadelelerde Çağdaş Milli Zafer'i 43-14, V. M. Raif Güney Sinan Alaağaç'ı 10-9 mağlup ederken, erkeklerde ise Adalet çağdaş karşısından 64-21, Atayurt Okulları ise Atatürk karşısından 69-22 galip ayrılmasını bilen takımlar oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.