BASKETÇİLER ASLAN AVINDA

BASKETÇİLER ASLAN AVINDA
Eskişehir Basket bugün ligde Galatasaray ile karşılaşacak.Süper Lig’in 4’üncü haftasında deplasmanda oynanan Gaziantep Basketbol karşılaşmasını  büyük bir mücadele ve Billy Baron’un son saniye 3’lüğü ile 118-119...

Eskişehir Basket bugün ligde Galatasaray ile karşılaşacak.


Süper Lig’in 4’üncü haftasında deplasmanda oynanan Gaziantep Basketbol karşılaşmasını  büyük bir mücadele ve Billy Baron’un son saniye 3’lüğü ile 118-119 kazanan temsilcimiz, bu galibiyetin verdiği moralle hafta boyunca Galatasaray Odeabank’a hazırlandı. İspanyol Koç Josep Maria Berrocal idaresinde dün son antrenmanını yapan temsilcimiz, zorlu maç için hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye çekildi.


SAAT 15.15’DE BAŞLAYACAK


Eskişehir Basket’in bugünkü rakibi Galatasaray Odeabank ise ligin 4’üncü haftasında derbide Fenerbahçe Doğuş ile mücadele etti. Sarı-Kırmızılılar rakibine 62-83 gibi farklı bir skorla yenildi. Hafta içinde oynanan Eurocup maçında ise Litvanya ekibi Lietkabelis’e 78-73 yenilen İstanbul ekibi Eskişehir’den galibiyetle dönmek istiyor. Zorlu maç saat 15.15’de Anadolu üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda oynanacak.


3’üNCü RANDEVU


Eskişehir Basket ile Galatasaray Odeabank, bugüne kadar 2 kez karşı karşıya geldi. 2014-15 sezonunda Basketbol Süper Ligi’nde karşı karşıya gelen ekip önce Abdi İpekçi Spor Salonu’nda kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı 86-69’lık skorla İstanbul temsilcisi kazandı. İki takım arasında oynanan ikinci karşılaşmaya Anadolu üniversitesi İki Eylül Spor Salonu ev sahipliği yaptı. Maçı 66-61’lik skorla Eskişehir Basket kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.