Baskette final günü

Baskette final günü
İlimizde bugün sona erecek Okullar arası yıldızlar Türkiye şampiyonası yarı final müsabakalarında bayanlada ve erkeklerde ikişer takım adıını finallere yazdıracak.Dün Atatürk spor salonunda oynanan maçlarla grup maçları...

İlimizde bugün sona erecek Okullar arası yıldızlar Türkiye şampiyonası yarı final müsabakalarında bayanlada ve erkeklerde ikişer takım adıını finallere yazdıracak.
Dün Atatürk spor salonunda oynanan maçlarla grup maçları tamamlanırken, 8 takım yarı finale yükseldi. Dün oynanan maçların ardından bayanlarda İzmir Bornova, Adana Özel Ortadoğu, İstanbul Kadıköy, Ordu Ünye, erkeklerde ise Adana Özel Başkent, Bursa Sakarya, İstanbul Bakırköy, İzmir Çiğli Çakabey yarı final vizesi alan takımlar oldular. Bugün bu takımlar sabah seansında oynanacak yarı final maçlarının ardından finale kalmak için mücadele edecek. Karşılaşmaların hayli zevkli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor. Müsabakalar sonunda bayanlarda ve erkeklerde ilk iki sırayıı alacak takımlar Türkiye şampiyonası finallerinde mücadele etmeye hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.