BATMAN'I BIRAK BEŞİKTAŞ'A BAK
Erkekler Hentbol Süper Lig’in 10. haftasında Batman Belediyesi Sk ile deplasmanda karşılaşan Selkaspor sahadan 31-31 beraberlikle ayrıldı. Temsilcimiz bu sezon ilk kez puan kaybetti. Ancak Beton Adamları 8 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş ile çok zorlu ve kritik bir maç bekliyor.
Batman’da çok zorlu bir karşılaşmaya çıkan temsilcimiz 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısını 17-16 geride tamamladı. İkinci yarıda da dengeli geçen müsabaka 31-31 sona ererken, Selkaspor bu sezon ilk kez puan kaybetti.
Temsilcimiz bir günlük iznin ardından hafta sonu evinde oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına bugün başlıyor.
Ligde çok zorlu bir süreci en iyi şekilde geçen Beton Adamlar Cumartesi akşamı saat:18.30’da Beşiktaş’ı Porsuk Spor salonunda ağırlayacak. Eskişehirli hentbol severlerinde büyük desteğini bekleyen Beton Adamlar ülke hentboluna son 10 yılı aşkın süredir damga vuran Beşiktaş’ı yenerek eli boş göndermek istiyor.