Bayanlar futbolda turnuva

Bayanlar futbolda turnuva
Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu yıl ilk kez düzenleyeceği Türkiye yıldız kızlar futbol Türkiye şampiyonasında ilimiz adına mücadele edecek Eskişehir Spor Lisesi bayan futbol kulübü için düzenlenen hazırlık turnuvası...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu yıl ilk kez düzenleyeceği Türkiye yıldız kızlar futbol Türkiye şampiyonasında ilimiz adına mücadele edecek Eskişehir Spor Lisesi bayan futbol kulübü için düzenlenen hazırlık turnuvası dün başladı.
19 Mayıs Gençlik Haftası sebebiyle Alternatif Gençler kız futbol turnuvası adı verilen hazırlık karşılaşmalarında üç takım yer alıyor. Dün Necdet Yıldırım sahasında oynanan turnuvanın ilk karşılaşmasında Eskişehir Spor Lisesi Süleyman Çakır Lisesi'ni 9-0 yenmesini bildi.
Çarşamba günü Eskişehir Spor Lisesi Ticaret Lisesi kız futbol takımı ile final maçına çıkacak. Kazanan ekip turnuvanın şampiyonu olacak. Konu ile ilgili olarak bilgi aldığımız Eskişehirspor Lisesi bayan futbol kulübü antrenörlerinden Selçuk Şahinel" 18-20 Mayıs'ta Denizli'de yapılacak Yıldız kızlar futbol Türkiye şampiyonası grup müsabakaları için bir hazırlık turnuvası düzenledik. Türkiye'de 6 ayrı grupta yapılacak elemelerde grupta birinci olmamız gerekiyor. Grubumuzda İstanbul, Antalya ve İzmir Buca ekipleri yer alıyor. Amacımız Haziran ayında yapılacak finallerde mücadele etmek. Son hazırlıklarımızı düzenlediğimiz turnuva ile tamamlayacağız " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.