Benzinlik için 2. engel

Benzinlik için 2. engel
Vali Hanefi Demirkol Tesislerine yapılacak akaryakıt istasyonu için şimdide Emniyet müdürlüğünden izin alınması gerekiyor.Eskişehirspor’un bir sezon önce ihale ile verdiği Vali Hanefi Demirkol tesisleri yanında yapılacak akaryakıt...

Vali Hanefi Demirkol Tesislerine yapılacak akaryakıt istasyonu için şimdide Emniyet müdürlüğünden izin alınması gerekiyor.
Eskişehirspor'un bir sezon önce ihale ile verdiği Vali Hanefi Demirkol tesisleri yanında yapılacak akaryakıt istasyonunun Büyük Şehir meclisinden geçmesi ve Büyükşehir Belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen tarafından imzalanmasının yılan hikayesine dönmesinin ardından Emniyet müdürlüğünün Vali Hanefi Demirkol tesisleri önünde bulunan çevik kuvvete ait yere emniyet sarayının yapılacağını açıklaması ile akaryakıt istasyonu için ikinci bir izin gerekliliği ortaya çıktı.
Tusaş' tan proje için gerekli iznin alınmasının ardından şimdi de yapılacak emniyet sarayının güvenliği nedeni ile Emniyet müdürlüğünden izin alınması gündeme geldi. Yetkililerden edinilen bilgilere göre akaryakıt istasyonu için sadece proje aşamasında değil inşaatın bitmesinden sonra bile güvenlik önlemleri şartlarının yerine getirildiğine dair gerek Tusaş' tan gerekse emniyet müdürlüğünden olur alınması gerektiği belirtiliyor.
Eskişehirspor'un bir sezon önce ihale ile verdiği akaryakıt istasyonu için 400 bin dolar almış ve KDV si ile birlikte 1 milyon 200 bin dolar alacağı kalmıştı. Emniyet sarayının gündeme gelmesi ile birlikte Eskişehirspor'un kalan geliri alması da uzayacak. Akaryakıt istasyonu için gerekli olurlar alınsa bile en az 6 ay veya 1 yıl sonra faaliyete geçebileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.