Beyzbolu sevdik

Beyzbolu sevdik
İlimizde geçtiğimiz yaz döneminde Türkiye’de iyk defa alt yapı çalışmalarının başladığı bayzboll’a ilgi her geçen gün artıyor. Milli antrenör Mehmet Sönmez’in yanı sıra antrenör Bülent Sönmez geniş bir kapsamlı...

İlimizde geçtiğimiz yaz döneminde Türkiye'de iyk defa alt yapı çalışmalarının başladığı bayzboll'a ilgi her geçen gün artıyor.
Milli antrenör Mehmet Sönmez'in yanı sıra antrenör Bülent Sönmez geniş bir kapsamlı çalışmanın içersine girerek bu yıl yine yaz okulu çalışmalarında faaliyet göstereceklerini belirttiler. 5 kulübün Türkiye'de sadece Eskişehir'de bayzboll faaliyeti gösterdiğini belirten milli antrenör Mehmet Sönmez" Eskişehir'de geçen yıl bir çalışma başlattık. Bayzbolll sporunu en iyi şekilde tanıttığımız düşünüorum. Bu yıl yine yaz okullu çalışmalarında boy göstereceğiz. Her geçen yıl oluşturcağımız taban çalışmalarımız ile sayımızın artacağını düşünüşorum.
Federasyonun düzenlediği ligde müsabakalara çıkıyoruz. Şimdiden kız erkek 10 milli sporcumuz var. Türkiye'de ses getirecek sporcular yetiştireceğiz ve bu sporu her geçen gün daha da sevdireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.