BİLEK GÜREŞÇİLERİMİZ AKDENİZ'DE MADALYA AVINDA

BİLEK GÜREŞÇİLERİMİZ  AKDENİZ’DE MADALYA AVINDA
Bilek Güreşçiler Akdeniz’de madalya avına çıktı. Hedef 35 madalya almak. Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Gençler ( Bay – Bayan) , Büyükler ( Bay – Bayan) Master Erkekler ve 21...

Bilek Güreşçiler Akdeniz'de madalya avına çıktı. Hedef 35 madalya almak.
Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Gençler ( Bay – Bayan) , Büyükler ( Bay – Bayan) Master Erkekler ve 21 Yaş Altı Gençler müsabakaları 31 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında Antalya'nın Kemer / Kiriş ilçesindeki Limra Limak Oteli düzenlenecek.
Hazırlıklarını tamamlayarak dün gece yola çıkan sporcularımız Eskişehir'i en iyi şekilde temsil ederek başarılı olmak istiyor.
Sporcularımız deneyimli antrenörü Şener Arslan bu sezonki hedefin en az 35 madalya olduğunu belirterek "Toplam 55 sporcu ile katılacağımız şampiyonayla iyi hazırlandık.Geçtiğimiz yıl 29 madalya almıştık. Bu seneki hedefimiz en az 35 madalya. Eskişehir'e madalyaları getirmek istiyoruz" dedi.
Antalya'daki Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde 1. Olanlar ay-yıldızlı formayı giyecek


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.