Bisikletçiler nefes kesti

Bisikletçiler nefes kesti
Tepebaşı Belediyesi tarafından organize edilen Dağ Bisikleti yarışlarında Türkiye’nin dört bir yanından gelen bisikletçiler Eskişehir’de pedal çevirdiler. Eskişehir’de ilk defa düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu Dağ...

Tepebaşı Belediyesi tarafından organize edilen Dağ Bisikleti yarışlarında Türkiye'nin dört bir yanından gelen bisikletçiler Eskişehir'de pedal çevirdiler. Eskişehir'de ilk defa düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu Dağ Bisikleti yarışı büyük bir panayır havasında gerçekleşti. Eskişehir Kent Ormanı'nda düzenlenen yarışta ilk üçe giren sporculara madalya, plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
Yarışları izleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu, Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcuların yarışmaya katılımından dolayı teşekkür ederek bu tür sportif organizasyonlarla sporculara her zaman gereken desteği vereceklerini söyledi.
Sarıoğlu, yarışmaya katılan bütün sporculara teşekkür ederek katılım belgesi verdi.
Müsabakalar sonunda, Yetişkin Erkek(Master)'de 1.Gazi Bilir, 2. Cüneyt Bulur, 3. İlkay Levent, Bayan(Women)'da, 1. Nurgül Tabur, 2. Özge Can, 3. Şeyda Kamsız, Seçkin Erkek(Elite men)'de 1. Zülfü Karabulut, 2. Gökhan Benli, 3. Gökhan Dural, Genç Erkek(Jonior man)'da 1. Yakup Kamsız, 2. Hamza Kansız, 3. Kaan Uysal, Halk yarışında ise 1. Oğuz Şener, 2. Ferhat Gezici, 3. Oğuz İşcan dereceye girdiler.
Özel Acar Fizik Tedavi Dal Merkezi, Eldem Mağazaları, Hedorra Glassware, Teknopark, Yimpaş Hotel, Yediler Kültür Merkezi ve Kanatlı Alışveriş Merkezi'nin sponsor olduğu yarışlarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.