BİZE YAKIŞAN BAŞLANGIÇ OLSUN
Ligdeki ilk maçını bugün İstanbulspor ile deplasmanda yapacak olan Eskişehirspor rakibini yenerek lige galibiyetle başlamak istiyor.
Geçtiğimiz sezon TFF 1.ligde şampiyonluk mücadelesi veren ancak final maçında süper lig kapısından dönen Eskişehirspor geçmişe sünger çekip, yeni sezonda sıkıntılara rağmen başarılı olmak istiyor. Transfer yasağı bulunan ve geçtiğimiz sezondan da bazı oyuncularını kaybeden Şimşekler her şeye rağmen yeni teknik patronu Sergen Yalçın ile ligde başarılı olmayı hedefliyor.
SAAT 21.00’DE BAŞLAYACAK.
Es-Es lig perdesini de bugün İstanbul’da açacak. İstanbulspor ile Eskişehirspor arasındaki karşılaşma Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak. Maçı Aydın bölgesinden hakem Bahattin Şimşek yönetecek.
TARAFTAR TRİBüNDE OLACAK
Eskişehirspor’u bugün taraftarı da tribünden destekleyecek. Antalya’da oynanan Göztepe final maçını izleyen taraftarlar cezalı olduğu için maçı TV’den izlerken, final maçını izleyemeyen taraftarlar bugün Kasımpaşa stadında takıma destek verecek.
İLK SINAVINDA
Sergen hoca Es-Es’in başında ilk sınavını verecek.
Eskişehirspor’da 2007-2008 sezonunda futbolcu olarak görev yapan Sergen Yalçın daha sonra futbolu bırakmış ve teknik adamlığa soyunmuştu.
10 yıl sonra Eskişehirspor’a hoca olarak dönen 45 yaşındaki teknik adam Eskişehirspor’un antrenörü olarak bugün İstanbulspor maçında kulübede olacak. Es-Es’in başında ilk sınavını verecek olan Sergen hoca oyuncularından da galibiyet bekliyor.