"Bizi sıkıntıya soktular"

"Bizi sıkıntıya soktular"
Elazığ maçının ardından basın odasına giren Başkan Nebi Hatipoğlu sert açıklamalarda bulunarak bu küme düşer diyenlere ” Bizi sıkıntıya soktular” dedi.Dün oynanan ve Eskişehirspor’un tek golle maçtan sonra suskunluğunu...

Elazığ maçının ardından basın odasına giren Başkan Nebi Hatipoğlu sert açıklamalarda bulunarak bu küme düşer diyenlere " Bizi sıkıntıya soktular" dedi.
Dün oynanan ve Eskişehirspor'un tek golle maçtan sonra suskunluğunu bozan ve hemen sayunma odasına giren Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu özellikle basına yönelik ağır eleştirilerde bulunarak şunları söyledi:
"Öncelikle bu galibiyetten dolayı futbolcuları kutluyorum. Son 10 maçtır 'Eskişehirspor küme düşer' gibi laflar ve basında çıkan yazılar gerek yönetimi, genek teknik kadroyu ve gerekse futbolcuları sıkıntıya sokup moralini bozdu. Bu takımın bu hallere gelmesinde sebeb onlardır. Belki bizimde hatalarımız olmuştur.Biz mucize puanlar verdik. Şimdi 10 puanımız daha olsa ilk altı içinde olacağız. Moral çöküntüsü ilk altı şansımızı engelledi. Bana göre bu takım küme düşer diyenler Eskişehirspor hainidir. Takımı sevmeyen insanlar bu lafı eder. Maddi sıkıntılara rağmen futbolcu kardeşlerim çıkıp aslanlar gibi mücadele etti. Ben futbolculara ve teknik kadroya bir kez daha teşekkür ediyorum. Zaten bizim düşme endişemiz kesinlikle yoktu. Küme düşer diyenler alınan bu galibiyet ile rahatlamışlardır. Biz kaçırdığımız puanlarla büyük balık kaçırdık olduk. Bunda herkesin suçu var. Kalan üç maçımızı da kazanarak ligi en iyi yerde bitireceğiz" dedi. Genel kurul ile ilgili sorularıda cevaplayan Hatipoğlu" Yönetim de herkes konuşuyor. Ancak başkan ve basın sözcüsü bu konuda daha yetkili. Genel kurul olabilir. Bizi beğenmiyorlarsa, gelecek kişilerin önünü açarız Daha iyi yapacaklarına inanıyorlarsa da bırakırız. Ancak buraya biz daha önceki başkanlar gibi siyasi amaçlı değil, hizmet için geldik. Bir yılda da çok iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Genel kurulla ilgili düşüncelerimizi daha sonra açıklayacağız. Ancak ben eleştiriler için kırgın ve üzgünüm" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.