“Bizim iyi bir oyun formatımız var”

“Bizim iyi bir oyun formatımız var”
 Muhabir
Çiftelerspor Kaptanı Ayhan Arifoğlu zorlu karşılaşma öncesinde “İyi bir takıma karşı oynayacağız. Bizim de iyi bir oyun formatımız var. Bunu Play-Off’ta gösterdik. İnşallah bu hafta da en iyisini yapacağız” dedi.

Çiftelerspor’un deneyimli takım kaptanı Ayhan Arifoğlu takımın bu noktalara gelmesinde kritik dönemlerde yaptığı asist ve attığı gollerle büyük sahip oldu. Kaptan Ayhan Pazar günü çok iyi bir takım ile oynayacaklarını belirterek “Rakibimiz ile aynı gruptaydık. Ligin ilk maçında evimizde 4-0 kaybetmiştik. Ancak grubun ikinci maçında rakibimiz ile 1-1 beranere kalarak kalitemizi gösterdik. O maçın devamında Play-Off’ta da üzerine koyarak özgüvenli bir şekilde liderliğe kadar yükseldik. Bir oyun formatımız var. Bunu elimizden geldiğince sahada göstermeye çalışıyoruz. Deneyimli oyunculara da sahibiz. Buraya kadar geldik, bundan sonra da açıkçası şampiyonluğu vermek istemiyoruz. Çifteler ilçesi Bölgesel Amatör Lige yükselmesi halinde o lige renk katacaktır. Bizde bu hayali gerçeğe çevirmek istiyoruz” dedi.

2 Eylül’ün bu sezon yediği ilk gole imza atan Melih Nezir şampiyonluğa inandıklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yaparak puan ya da puanlar almak istediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.