BMS Vişnelik iyi başladı

Geçen sezonun şampiyonu BMS Vişnelikspor SK, kaldığı yerden devam ediyor. 1.Amatör Kümede ilk maçında Yenikentspor ile karşılaşan semt takımı, rakibini rahat geçti.
Abdurrahman Temel Sahasında oynanan maçın her iki yarısında da etkili olan BMS Vişnelikspor, Hasan Özdemir, Uğur Öztürk, Kaşif İpek ve Onur Sucu’nun golleriyle 4-1 galip gelmeyi başardı. Karşılaşmayı BMS Vişnelikspor Kulübü yöneticileri ve çok sayıda sporseverde takip etti. Kulüp Başkanı Ufuk Çelik “Sezona galibiyetle başlamak bizleri mutlu etti. Önümüzdeki maçlarda daha iyi oynayıp, daha farklı sonuçlar ve galibiyetle almayı hedefliyoruz. Teknik kadro ve oyuncularımızı aldıkları bu galibiyetten dolayı kutluyorum” dedi. 2.Başkan Zafer Çelik’te “Şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro oluşturduk. Bu ligin üstünde bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Geçen yıl elde ettiğimiz şampiyonluğu 1.Amatör Kümde de devam ettirmek istiyoruz” dedi.
Haftaya Büyükderespor’la
BMS Vişnelikspor SK önümüzdeki hafta ligde Büyükderespor ile karşı karşıya gelecek. Öte yandan BMS Vişnelikspor’da yeni transferler için imza töreni düzenlenecek. Semt takımı lig öncesinde önemli transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi.