Briçte ev sahibiyiz

Briçte ev sahibiyiz
Kulüpler arası dörtlü takımlar briç İç Anadolu Bölge şampiyonasının ikinci ve üçüncü ayağı Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Herkes İçin Spor Kulübü Briç salonunda yapılacak. İlimizden 4, Ankara’dan da yine 4 takımın...

Kulüpler arası dörtlü takımlar briç İç Anadolu Bölge şampiyonasının ikinci ve üçüncü ayağı Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Herkes İçin Spor Kulübü Briç salonunda yapılacak.
İlimizden 4, Ankara'dan da yine 4 takımın mücadele ettiği briç İç Anadolu Bölge şampiyonasının 1.etap müsabakaları Kütahya'da yapılmıştı. Konu ile ilgili olarak bilgi aldığımız Briç İl Temsilcisi Yücel Erol" 4'er kişiden oluşan 8 takım ilimizde mücadele edecek. İlimizden Herkes İçin Spor Kulübü, Eskişehirspor, Anadolu Üniversitesi ve Orhangazi spor kulübünün yanı sıra Ankara'dan Ankara Briç kulübü, Kontrat briç kulübü, Çay Yolu briç kulübü ve Ankara Üniversitesi ekipleri yer alacaklar. 1. etap müsabakaları sonunda ilimizden Herkes İçin Spor kulübü briç takımı birinci sırada yer alıyor.Güzel ve zevkli karşılaşmalar olacağına inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.