BU MAÇLAR NEFES KESER

BU MAÇLAR NEFES KESER
U-15 ve U-17 liginde bu hafta sonu zirveyi yakından ilgilendiren çok önemli 2 karşılaşma var. Her iki yaş kategorisinde de lider durumda bulunan Demirspor U15lerde Şekerspor, U17lerde ise DSİ Bentspor ile karşı karşıya gelecek....

U-15 ve U-17 liginde bu hafta sonu zirveyi yakından ilgilendiren çok önemli 2 karşılaşma var. Her iki yaş kategorisinde de lider durumda bulunan Demirspor U15lerde Şekerspor, U17lerde ise DSİ Bentspor ile karşı karşıya gelecek.
U-15 ve U-17 liginde bu hafta sonu öyle önemli iki karşılaşma var ki zirve yarışlarını şekillendirecek cinsten. Cumartesi günü oynanacak kritik maçların nefesleri kesmesi bekleniyor. U15ler liginde lider durumda bulunan Demirspor takipçilerinden Şekerspor ile karşı karşıya gelecek. Behiç Erkin sahasında saat:11.00'da başlayacak ve her iki takımında kazanmak için sahaya çıkacağı müsabakada Demirspor play-off'u garantilemek, Şekerspor'da üst sıralardan kopmamak istiyor. Günün önemli müsabakalarından diğeri ise U17 liginde oynanacak. Bu yaş kategorisinde de lider konumda olan Demirspor Abdurrahman Temel sahasında saat:15.00'da başlayacak karşılaşmada takipçilerinden DSİ Bent önüne çıkacak. Play-off oynaması kesin olarak gözüken iki takımın mücadelesinin de hayli zevkli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.