"BU TAKIMA HERKES SAHİP ÇIKMAK ZORUNDA"

“BU TAKIMA HERKES SAHİP ÇIKMAK ZORUNDA”
Eskişehir Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, açıklamalarda bulunarak taraftara seslendi. Manisa galibiyeti ile ‘şeytanın bacağını kırdık” diyen Diri, “Bilindiği üzere haftalardır üzerimizde kara bulutlar dolaşıyordu....

Eskişehir Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, açıklamalarda bulunarak taraftara seslendi. Manisa galibiyeti ile ‘şeytanın bacağını kırdık” diyen Diri, “Bilindiği üzere haftalardır üzerimizde kara bulutlar dolaşıyordu. Basit hatalardan goller yiyerek çok puan kaybı yaşadık. Fakat bu hafta şeytanın bacağını kırdık ve ilk galibiyetimizi aldık. İnşallah devamı da gelecektir” dedi.


“DEVAMI GELECEK”


Diri “Haftalardır üzerimizde kara bulutlar dolaşıyordu. Basit hatalardan goller yiyerek çok puan kaybı yaşadık. Fakat bu hafta şeytanın bacağını kırdık ve ilk galibiyetimizi aldık. İnşallah devamı da gelecektir. Manisaspor maçı  bizi birbirimize bağlayan inancımızı tekrar yeşerten duygusal bir maç olarak aklımızda kalacaktır. Haftalardır galip gelememek bizler gibi futbolcularımızı da geriyordu. Bu maç sonunda nasıl sevindiler, nasıl bu mutluluğu yaşadılar hepimiz gördük. Bu sene bu sıkıntıları yaşayacağımızı hepimiz biliyorduk. Belki de daha büyük sıkıntılar çekeceğiz. Fakat şu an için taraftar olarak takımımızın oyununa odaklanıp, galibiyetlere konsantre olmamız gerekiyor. Puan silinmesi, transfer yasağı gibi kabusları ancak böyle unutabiliriz. Unutabiliriz derken bu gerçeklerle ancak böyle yaşayabiliriz”


“SIKINTILI GEçECEK”


“Verilen milli maç arasında da yeni hocamız Yücel İLDİZ takımla daha da bir bütün olacaktır. Ancak taraftarımıza bir uyarıda bulunmamız gerekiyor. Bu senenin böyle sıkıntılı geçeceği biliniyordu. Tribünlerde her golden her hatadan sonra yükselen homurdanmalar bizlere yakışmamaktadır. Evet, kötü performans sergileyen oyuncularımız var fakat bu maçtan sonra o çocukların gözyaşlarını da gördünüz. Bu adamlar bilerek bilinçli olarak hata yapar mı? Haksız değilsiniz belki ama bu sene bizleri terk etmeyip bu sıkıntıları bizle beraber göğüsleyen bu adamlara pekte bir şey demeye hakkımız yok. Tabi ki onlar da mücadele edecek, formayı terletecek, elinden ne geliyorsa onu yapacak. İyi futbol başarı kupalar vs. isteyen varsa gitsin Real Madrid’i Barcelona’yı falan tutsun. Bizler bu şanlı armaya sevdalıyız. İnişler çıkışlar hatalar elbet olacak. Mühim olan, bu futbolcuların şanlı formayı terletmesi, mücadele etmesi, vazgeçmemesi.Başkanımıza, teknik heyetimize ve oyuncularımıza sahip çıkmaktan başka şansımız yok. Eğer birilerini protesto edeceksek bu sadece kesinlikle sahadaki topçular değil bu şehrin seçilmişleridir. Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyelerimiz az çok demeden elini taşın altına koydu. Büyükşehir belediyemizden de bir adım bekliyoruz. Ticaret ve Sanayi Odalarımız hala sessiz bekleyişini sürdürüyor. Eskişehirspor’a karşı bu hissiz tavırlarının nedenini anlayabilmiş değiliz. On binlerce taraftar şehrin iş adamları ve sanayicilerinden bu kadar açık açık Eskişehirspor’a yardım edilmesini isterken sadece gönüllü bir gurup yürekli Eskişehirsporlu iş adamı alt yapıya destek olabilmek için çabalamakta ama koskoca Ticaret ve Sanayi Odalarının bu vurdumduymaz bekleyişine anlam veremiyoruz. Eskişehirspor taraftarı seçilmişlerinden ve atanmışlarından destek beklemektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.