BÜYÜKŞEHİR AMATÖRLERE DESTEK VERECEK

BÜYÜKŞEHİR AMATÖRLERE DESTEK VERECEK
Büyükşehir Belediyesi Yemek Salonu’nda spor basınına bir yemek veren Spor Şube Müdürü Neşet Arduç ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Jale Nur Süllü, Eskişehir’de amatör spor kulüplerine ne tür bir destek sağlayabileceklerini...

Büyükşehir Belediyesi Yemek Salonu'nda spor basınına bir yemek veren Spor Şube Müdürü Neşet Arduç ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Jale Nur Süllü, Eskişehir'de amatör spor kulüplerine ne tür bir destek sağlayabileceklerini masaya yatırdılar. Spor muhabirlerinin önerilerini dikkate alan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, aldıkları notları en kısa zamanda değerlendireceklerini ve Eskişehir amatör sporlarına katkıda bulunacaklarını belirttiler.
Amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını araştırıp çözüm üretmek adına çaba harcayacaklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Neşet Arduç, gerek malzeme gerekse araç sıkıntılarını gidermeye çalışacaklarını belirtti. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Jale Nur Süllü ise Gamze Bulut gibi çok sayıda sporcunun Eskişehir'in adını gururla duyuracak kapasitede olduğunu belirterek, tüm spor branşlarındaki kulüplere yardımcı olacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.