ÇİFTE ZAFER YAŞAYALIM

ÇİFTE ZAFER YAŞAYALIM
Demirspor sahasında Sakarya Kocaalispor’u ağırlarken, Sağlıkspor Kütahya deplasmanında Dumlupınar Üniversitesi’nin konuğu olacak. Her iki maçında başlama saati 14.30. Demirspor bugün evinde, Sağlıkspor ise gurbette puan arayacak....

Demirspor sahasında Sakarya Kocaalispor'u ağırlarken, Sağlıkspor Kütahya deplasmanında Dumlupınar Üniversitesi'nin konuğu olacak. Her iki maçında başlama saati 14.30.

Demirspor bugün evinde, Sağlıkspor ise gurbette puan arayacak.
Bölgesel Amatör Ligde ilk haftayı galibiyet ile kapatan temsilcilerimizden Sağlıkspor bugün Kütahya deplasmanında Dumlupınar Üniversitesinin karşısına çıkacak.
Antrenör Mesut Altıntaş yönetiminde ilk hafta Demirspor'u mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Kırmızı beyazlılar bugün Kütahya deplasmanında 14.30'da yapacağı maçtan galip gelmenin planlarını yapıyor. Sabah saatlerinde maç için Kütahya'ya hareket edecek Sağlıkspor zorlu deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.
BAL'a Sağlıkspor yenilgisiyle başlayan Demirspor ise bugün sahasında konuk edeceği Kocaalispor'u yenerek moral bulmak istiyor.
Necdet Yıldırım Sahası'nda 14.30'da başlayacak zorlu mücadelede Demirspor kazanarak moral bulmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.