ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLE

ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLE
Demirspor Kırmızı kartların havada uçuştuğu ve 9 kişi tamamladığı maçta son dakikada penaltıdan yediği golle Sakarya Kocaalispor’a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Ligin 2.haftasında da puanla tanışamayan Lokomotif’te antrenör...

Demirspor Kırmızı kartların havada uçuştuğu ve 9 kişi tamamladığı maçta son dakikada penaltıdan yediği golle Sakarya Kocaalispor'a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Ligin 2.haftasında da puanla tanışamayan Lokomotif'te antrenör Necati Gülten istifa etti. Diğer Temsilcimiz Sağlıkspor ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne deplasmanda 1-0'lık skorla boyun eğdi.
BAL Ligi'ndeki temsilcimiz Demirspor evinde Sakarya Kocaalispor'a 2-1 mağlup oldu. Lokomotif bu sonuçla ilk iki haftada iki yenilgi aldı. Adeta kırmızı kartlar ile başlayan Maçın 7.dakikasında Murat, Demirsporlu futbolcu Çağrı'ya arkadan sert müdahale edince kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 9.dakikada ise Demirspor kalecisi Yasin rakibiyle ceza sahası içinde çarpışınca maçın hakemi Yiğit Aslan penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonun ardından Yasin kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İkinci kaleci Zeki, Türker'in yerine oyuna girerek kaleye geçti. Bu arada karşılaşma 9 dakika durdu.
ATAMAYANA ATARLAR
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. 49.dakikada rakip Kocaali savunmanın arkasına iyi sarkan Aykut'la 1-0 öne geçti. Maçın 81.dakikasında Demirspor'dan Fahri Sefa ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Buna rağmen ataklarını sıklaştıran Lokomotif'te 87.dakikada Çağrı, skoru eşitledi( 1-1). Bu golün 1 dakika sonrasında boş kaleye topu 1 metreden Kadir kafayla kaleye göndermekte geç kalınca Kocaali kalecisi Mehmet mutlak bir golü önledi. Bu pozisyonun akabinde rakip Kocaalispor, Penaltı kazanırken, bu kez Zekeriya ile golü buldu. Maç 2-1 Sakarya ekibinin üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Lokomotif puan kaybına devam etti.
NECATİ GÜLTEN İSTİFA ETTİ
İki haftada 0 çeken Demirspor'da antrenör Necati Gülten'in istifa ettiği öğrenildi. Demirspor yönetiminin de büyük ölçüde onayladığı bu istifanın ardından Lacivet-Kırmızılılarda antrenör arayışı başladı. Demirspor'un bugün yapacağı antrenmanda Necati Gülten takımın başında yer almayacak.
SAĞLIKSPOR PUANSIZ DÖNÜYOR
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden diğer temsilcimiz Sağlıkspor, puansız dönüyor. Kütahya Dumlupınar deplasmanında galibiyet arayan ekibimiz rakibine 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı. Rakip 58.dakikada golü buldu. Gol için yüklenen Kırmızı Beyazlı ekibimiz beraberlik golünü bulamayınca ligdeki ilk yenilgisin aldı. Antrenör Mesut Altıntaş, tek kale oynadıklarını ancak mağlup olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.