Çirkin saldırılar

Çirkin saldırılar
İlk altıya hedefleyen Altay, maçı kazanmak için her türlü çirkinliği sahneledi. Sahada futbolcular kırmızı siyahlılara, tribünden seyirciler kulübeye saldırdı.Fair Play’a yakışmayan görüntüler Eskişehirspor’un 43. dakikada...

İlk altıya hedefleyen Altay, maçı kazanmak için her türlü çirkinliği sahneledi. Sahada futbolcular kırmızı siyahlılara, tribünden seyirciler kulübeye saldırdı.
Fair Play'a yakışmayan görüntüler Eskişehirspor'un 43. dakikada Koray' la attığı beraberlik golü ile başladı. Golün sevincini yaşayan Ulaş'a saldıran Altay'ı futbolcular hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atılmak yerine sarı kartla sahada tutuldu. Rakibin sertliklerine ve hatta kulübeden çıkan yedeklerin saldırılarına hakemlerin ses çıkartmaması dikkat çekiciydi. Bu arada kulübeden futbolcularını uyarmak için çıkan teknik direktör Ergin Işık ve kulübeye yağmur gibi pet şişe atılması dikkat çekerken dört hakemde olayları görmezlikten gelmeyi tercih etti. Kulübenin ve futbolcuların uyarısına dört hakemde " Görmedik" cevabını vermesi tembihli geldiklerin gösterdi. Altay maçındaki çirkin olayların büyümesinde ise ücretsiz bilet dağıtan İzmir BŞ belediyesinin başrolü oynadığını söyleyebiliriz. Bu kadar baskıya rağmen çok sayıda gol pozisyonunu kaçıran Eskişehirspor ikinci golle birlikte tüm sahayı susturmayı başardı. Ancak defans ve kaleci hatası ile gelen Altay'ın üçüncü golü ile Alsancak tekrar hareketlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.