Dem-Dem penaltılarla A.Ü. doksanda güldü

Dem-Dem penaltılarla A.Ü. doksanda güldü
Demirspor ve Anadolu Üniversitesi Kütahya grubundaki ilk maçlarında galip geldi. Temsilcilerimiz yarın ikinci maçlarına çıkacak.Süper amatör kümede ilk üçe giren ve ilimizi gruplarda temsil etmeyi hak eden Demirspor ve Anadolu...

Demirspor ve Anadolu Üniversitesi Kütahya grubundaki ilk maçlarında galip geldi. Temsilcilerimiz yarın ikinci maçlarına çıkacak.
Süper amatör kümede ilk üçe giren ve ilimizi gruplarda temsil etmeyi hak eden Demirspor ve Anadolu Üniversitesi takımları dün Kütahya'da ilk sınavlarını başarıyla verdi.
Demirspor Sakarya Serdivan maçı adeta nefesleri kesti. Normal süre ve uzatmalarda gol sesi çıkmayınca maç seri penaltı atışlarına kaldı. Penaltılarda rakibine 8-7 üstünlük sağlayan Demirspor maçı kazanmayı bildi. Dem-Dem Cuma günü saat 14.00'de İstanbul Ayazağa'yı 2-0 yenen Balıkesir Erdek'le ikinci maçına çıkacak.
Diğer temsilcimiz Anadolu Üniversitesi ise dün Kütahya Üniversite sahasında Sakarya Yıldırımspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 biten maçta Anadolu Üniversitesi son dakikalarda bulduğu golle maçı 2-1 kazandı. Anadolu'nun gollerini Burak ve Ahmet kaydetti. Anadolu yarın İstanbul Batı Trakya ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.