DEM DEM SEZON AÇILIŞI YAPTI

DEM DEM SEZON AÇILIŞI YAPTI
Demirspor yeni sezonu dün düzenlenen törenle açtı. Geçtiğimiz yıllara göre oldukça sönük olan açılış töreninde A takımın dışında hiçbir branş ve sporcunun katılmaması dikkat çekti. Demirspor yeni sezonu dün düzenlenen...

Demirspor yeni sezonu dün düzenlenen törenle açtı. Geçtiğimiz yıllara göre oldukça sönük olan açılış töreninde A takımın dışında hiçbir branş ve sporcunun katılmaması dikkat çekti.
Demirspor yeni sezonu dün düzenlenen törenle açtı. Yeni sezonda da ilimizi Deplasmanlı Bölgesel ligde temsil edecek olan Demirspor 2012-2013 futbol sezonun açılışını dün halı sahada yaptı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan sezon açılışı Kulüp başkanı Süreyya Baki Şenol'un konuşması ile devam etti. Şenol yaptığı konuşmada futbolculara seslenerek "Demirspor büyük bir camia. Sizlerde ligde kendinize yakışır bir şekilde mücadele edin. Hedefimiz kesinlikle üst sıralar" dedi. EASKF başkanı Sadri Atam'da yaptığı konuşma da "Bende bu kulübün formasını giyen biri olarak Demirspor'un profesyonel lig yerine amatör kümede olmasını içime sindiremiyorum Artık Demirspor'un 3.ligde mücadele etmesi gerekli" dedi.
Ardından Tülomsaş genel müdürü Hayri Avcı konuşma yaptı. Biraz sitemkar olan Avcı "Son 2 yıldır Bölgesel ligde mücadele ediyoruz. Ancak 'Demirspor yönetimi takımın lige çıkmasını istemiyor' gibi duyumlar ve eleştiriler alıyoruz. Böyle bir şey kesinlikle yok. Biz 3.ligi değil , 2.ligi istiyoruz. Bu konuda arkadaşlara haksızlık yapılıyor.Demirspor'un şampiyon olmasını hepimiz istiyoruz. Biz kurumsallaşmış bir takımız. Hedefimiz bu yılda büyük. Demirspor hedefsiz olamaz. Ben de bu takımı 3. Ligde görmek istiyorum" dedi.
Futbolcuların tanıtımının ardından kurban kesildi. Geçtiğimiz yıllara göre oldukça sönük olan ve A takımın dışında hiçbir branş ve sporcunun katılmadığı açılış töreni düzenlenen yemekle sona erdi. Demirspor'un sezon açılışına ligde bu hafta rakibi olan Sağlıkspor başkanı Melih Batur ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Dem-Dem yönetimi Sağlıkspor'a bu jestinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.