Demirspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Demirspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor
 Muhabir
Hafta başında sezonu açan ve çalışmalarını arttıran Lokomotif dünü de tek antrenmanla geçirirken, bugünden itibaren günde çift antrenmanlara başlayacak.

Bölgesel Amatör Ligin yeni ekibi olan Demirspor yeni sezon öncesinde güç ve kuvvet çalışmalarıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sezon öncesinde ilk etap çalışmalarını Eskişehir’de gerçekleştiren Lokomotif, ay sonunda ise kamp yapmayı planlıyor. Pazartesi günü sezonu açan Demirspor, bugünden itibaren ise günde çift antrenman temposu ile çalışmalarını sıklaştıracak.

Demirspor’un başarılı Antrenörü Yasin Söğüt ise, “Yeni sezon öncesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an için oyuncularımızın gösterdikleri performanstan memnunum. İlk etap çalışmalarımızı Eskişehir’de gerçekleştireceğiz. Bugünden itibaren tempomuzu biraz daha arttıracağız. İlk etap çalışmaları sonunda Eskişehir’de bir ya da iki tane hazırlık maçı planlamamız var. Burada oyuncularımızı görerek eksik gördüğümüz mevkilere ise takviye yapabiliriz. Bizim bu sezon öncelikle hedefimiz ligde kalmak. Çok koşan, mücadele eden bir takım kuruyoruz. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme de kurduğumuz mütevazı takım ile büyük bir başarı yakaladık. Şimdi ise yine genç ve dinamik bir kadro kurduk. Bu sezon ligde rakiplerin çekindiği bir takım olacağız” dedi.

Kaleyi gole kapatacaklar

Demirspor’un file bekçileri bu sezon kalelerini gole kapatacaklar. Çalışmalarını sürdüren genç eldivenler yeni sezona hırslı bir şekilde hazırlanıyorlar. Dış transferde takıma katılan genç eldiven Atakan Şahintürk ve Demirspor alt yaş gruplarının kalecileri antrenmanlarda sıkı bir çalışmadan geçiyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.