DEMİŞTİK YİNE DİYORUZ HANGİ AKLA HİZMET ?

DEMİŞTİK YİNE DİYORUZ HANGİ AKLA HİZMET ?
   Gazeteniz İstikbal’in 15 Ağustos’ta yayınlanan “Hangi Akla Hizmet” haberinde bu günleri görmüştü. Belli kesimler tarafından eleştirilen haberimizin değil, aslında kimlerin ve hangi düşüncenin Eskişehirspor’a zarar...

 


 


 Gazeteniz İstikbal’in 15 Ağustos’ta yayınlanan “Hangi Akla Hizmet” haberinde bu günleri görmüştü. Belli kesimler tarafından eleştirilen haberimizin değil, aslında kimlerin ve hangi düşüncenin Eskişehirspor’a zarar verdiği de bugünlerde ortaya çıktı.


 


Eskişehirspor yönetimi transfer tahtasını açmadan anlaşma yaptığı oyunculara şu ana kadar  4 milyon TL ödeme yaptığı belgelerle kanıtlandı. Geçtiğimiz sezonki kadrodan 4 oyuncuya 1,5 Milyon TL ödeme yapmayan yönetimin yasağı kaldırmadan oyuncular para dağıtması kafalarda bir kez daha soru işareti oluşturdu.  


 


ELDEKİLER TUTULMADI


Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor forması giyen futbolculardan Kaan Kanak, Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu ve ömer Faruk Canbirdi toplam 1,5 Milyon TL alacağı için kulübe ihtar çekmişti. Yönetim bu oyunculara para ödemezken, boşa çıkmalarına da engel olamadı. 4 oyuncu da elini koluna sallaya sallaya takımdan ayrıldı ve kulübün kasasına beş kuruş para girmedi. Yönetim ayrıca Eskişehirli file bekçileri Kayacan ve Gökhan’la da anlaşmaya yanaşmadı.


OYNAMADAN KAZANDILAR


öte yandan transfer tahtasını açamayan Eskişehirspor yönetimi anlaşma yaptığı ancak oynatamadığı 12 oyuncu ve 1 oyuncunun menajerine de toplam da 4 milyon TL para ödediği kulüp kayıtlarında da yer aldı.  Bu ödemelere rağmen oyuncuların bir çoğu da maaşlarını alamadığı için boşa çıktı.


Yönetimin yasağı kaldıramadan transfer tahtasında sıkıntı görülmesine rağmen 13 yeni transfere peşinat parası ödeyerek hangi akla hizmet ettiği ise merak konusu oldu.  


ünal ve yönetiminin bu yanlışı camiada da büyük tepki topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.