DİYADİN 3 İSİMDE ISRARLI

DİYADİN 3 İSİMDE ISRARLI
Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin transfer komitesine verdiği listedeki üç ismin alınmasında ısrarcı. 2. Başkan Çakırgöz " İlhan ve M.Ali’yi kulüpleri vermiyor" dedi. İstanbul’da katıldığı kursu tamamlayan ve...

Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin transfer komitesine verdiği listedeki üç ismin alınmasında ısrarcı. 2. Başkan Çakırgöz " İlhan ve M.Ali'yi kulüpleri vermiyor" dedi. İstanbul'da katıldığı kursu tamamlayan ve Pazartesi günü Eskişehir'e gelerek transfer çalışmalarını yakından izleyecek olan teknik direktör Metin Diyadin anlaşmaya vardıktan sonra Eskişehirspor yönetime verdiği listede yer alan isimlerden Büyükşehir' li kaleci Mehmet Ali ve defans elemanı Volkan ile Sivasspor'un sol kanat elemanı İlhan Ummak'ın alınmasında ısrar ediyor. Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Diyadin üç futbolcu için transfer komitesinin girişimlerini sıklaştırmasını istediği belirtilirken konuya açıklık getiren Eskişehirspor ikinci başkanı Rıdvan Çakırgöz şunları söyledi.
" Büyükşehir' li Mehmet Ali ve Sivaspor' lu İlhan için kulüpleri ile görüştük. Ancak vermek istemiyorlar. Defans elemanı Volkan için ise görüşmelerimiz sürüyor. Pazartesi günü gelecek olan hocamızla transfer konusunu bir kez daha ele alacağız. Geçen isimlerden alamadıklarımızın alternatiflerini gündeme getireceğiz. Listemizde 20-25 kişilik isim var."
Bu arada teknik direktör Diyadin'in özellikle kaleci, sol ayaklı stoper, sol bek ve sol açık ve santrafor mevkilerine öncelik verilmesini isteği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.