DİYADİN SAĞLAM 18 İSTİYOR

DİYADİN SAĞLAM 18 İSTİYOR
Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin 18 kişilik sağlam bir kadro istedi.Eskişehirspor ile önceki gün bir yıllık mukavele yapan teknik direktör Metin Diyadin geçtiğimiz sezondan kalmasını istediği futbolcularla birlikte...

Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin 18 kişilik sağlam bir kadro istedi.
Eskişehirspor ile önceki gün bir yıllık mukavele yapan teknik direktör Metin Diyadin geçtiğimiz sezondan kalmasını istediği futbolcularla birlikte yönetimden 18 kişilik sağlam bir kadro oluşturulmasını istedi. Bu konuda yönetime alınması gereken futbolcuların listesini alternatifleri ile birlikte veren teknik direktör Metin Diyadin 18 kişilik kemik kadronun mücadeleci, hırslı ve kazanma arzusu yüksek futbolculardan oluşturulmasına özen gösteriyor.
Hazırlık dönemine katılacak futbolcuların geri kalan bölümünü ise gençlerden oluşturmayı düşünen teknik direktör Metin Diyadin'in yönetime gençleri de kampa götürmek istediğini ilettiği öğrenildi. Kamp döneminde gençleri takibe alacak olan Diyadin'in daha sonra faydalı olacakları sezon kadrosuna dahil etme düşüncesinde olduğu belirtildi.
Bu arada Metin hocanın yönetimden 18 kişilik kadroyu oluşturacak isimler arasında kaliteli 2 santrafor, birer adet orta saha, sol kanat, stoper ve kaleci ismini verdiği öğrenildi.
Bu arada kamp döneminden sonra kadroya yeni takviyelerin yapılıp yapılmayacağı ise takımın genel durumunun değerlendirilmesinin ardından belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.