Diyadin transferleri değerlendirdi

Diyadin transferleri değerlendirdi
Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin yapılan transferleri değerlendirdi. Diyadin “ Alınan futbolcular benim listemde yer alıyor” dedi.Eskişehirspor transfer komitesi iç transferi teknik direktör Diyadin’in istekleri doğrultusunda...

Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin yapılan transferleri değerlendirdi. Diyadin " Alınan futbolcular benim listemde yer alıyor" dedi.
Eskişehirspor transfer komitesi iç transferi teknik direktör Diyadin'in istekleri doğrultusunda tamamlarken dış transferde de üç futbolcuya imza attırdı. Yapılan transfer çalışmaları hakkında görüşlerini aldığımız Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin şunları söyledi.
" İç transferde anlaşmaya varılan futbolcular arasında 4-5 kaliteli isim var. Dış transferde ise alınan tüm futbolcular benim listemde yer alanlar. Bu transferler benim isteklerim doğrultusunda şekilleniyor. İstediklerim alınıyor. Şuanda temasta bulunduğumuz hatta son aşama gelen transferler var. Dış transferde olmazsa olmaz diye istediğim bir futbolcu yok. Her futbolcunun bir alternatifi var. Yapacağımız transferler her mevkiden olabilir.
Öz ellikle bir mevki üzerinde durmuyoruz. Tabii ki eksik yönler kapatılacak. İyi bir takım oluşturmak istiyoruz" Maliye Bakanı Kemal Unakıtan' a verilen Beşiktaş' lı genç futbolcular konusunda ise teknik direktör Diyadin " Beşiktaş'tan da genç isimler listemde yer alıyor. Bu konuda Ertuğrul hoca ile de görüşme yaptım. Bu transferleri gerçekleştirmek için büyük ihtimal Beşiktaş kampı sonrasını bekleyeceğiz" dedi.Genç futbolcular içinde görüşlerini açıklayan Metin hoca profesyonel olan gençlerin hazırlık kampına götürüleceğini ve kararını kampta vereceğini söyledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.