DOST ACI SÖYLER

DOST ACI SÖYLER
Bölgesel Amatör Ligde 2012-2013 sezonu dün Eskişehir derbisi ile start aldı. Abdurrahman Temel sahsında oynanan karşılaşmada Sağlıkspor 45+2’de Furkan’ın golüyle Demirspor’u 1-0 yenmeyi başardı. Ancak her iki temsilcimizin...

Bölgesel Amatör Ligde 2012-2013 sezonu dün Eskişehir derbisi ile start aldı. Abdurrahman Temel sahsında oynanan karşılaşmada Sağlıkspor 45+2'de Furkan'ın golüyle Demirspor'u 1-0 yenmeyi başardı. Ancak her iki temsilcimizin ortaya koyduğu futbol izleyenleri tatmin etmezken, kafalarda soru işaretleri bıraktı ve gelecek adına umut vermedi. Bu anlamda her iki temsilcimiz ligde başarılı olmak istiyorsa, oynadıkları karşılaşmayı iyi etüt ederek gerekli önlemleri alması şart.
Bölgesel Amatör Lig'de 2012-2013 sezonu dün Sağlıkspor ile Demirspor arasında oynanan derbi karşılaşması ile başladı. Abdurrahman Temel sahasında ki müsabakada her iki takımın da vasatın altında kalan futbol anlayışı izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. İlk yarı karşılıklı ataklarla geçerken, daha derli toplu oynayan ve oyun disiplinine bağlı kalan Sağlıkspor, dakikalar 45+2'yi gösterdiğinde Furkan'ın attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda skor üstünlüğünü elinde bulunduran ev sahibi Sağlık, kontrollü futbolu ile kontra ataklarla sonuç aradı. Demirspor ise ikinci yarıda takım oyunundan her geçen dakika uzaklaşınca derbide gülen taraf Sağlıkspor oldu.Maç sonunda Sağlıksporlular büyük sevinç yaşarken, Demirspor cephesinde ise üzüntü hakimdi.
Sağlıkspor'da antrenör Mesut Altıntaş 'Öncelikle futbolcularım taktik disipline bağlı kalarak istediğimiz her şeyi sahaya yansıttı. Maç boyunca rakibimize pozisyon vermedik. Buna karşın girdiğimiz ve final paslarını yapamadığımız fırsatlarımız var. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum' dedi.
Demirspor antrenörü Necati Gülten ise 'Böyle olsun istemezdik. Gerçeği söylemek gerekirse maça iyi başlamadık. Toparlamaya çalışsak da olmadı. İkinci devre oyunun insiyatifi bizdeydi. Pozisyon bulduk. Beraberliği yakalayıp yenebilirdik de. Top bizi sevmedi. 26 haftalık maratondan daha çok maç oynayacaz' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.