Dr. Halil Akkurt çalışıyor

Dr. Halil Akkurt çalışıyor
Anadolu Üniversitesi’nin okul-kulüp işbirliğinde çalıştığı Dr.Halil Akkurt’ta minikler hentbolun inceliklerini milli antrenör Murat Kabadayı’dan öğreniyor. Anadolu Üniversitesi ile Dr.Halil Akkurt’un okul-kulüp işbirliğinde...

Anadolu Üniversitesi'nin okul-kulüp işbirliğinde çalıştığı Dr.Halil Akkurt'ta minikler hentbolun inceliklerini milli antrenör Murat Kabadayı'dan öğreniyor.
Anadolu Üniversitesi ile Dr.Halil Akkurt'un okul-kulüp işbirliğinde geçen sezondan başlayan ortak çalışması bu yılda devam ediyor. Yaz dönemini çalışarak geçiren minik hentbolcular geleceğin milli sporcuları olmanın hayali ile antrenmanlarına devam ediyor. Bu sezon okullar arası minikler hentbol il birinciliğinde de mücadele edecek Dr.Halil Akkurt'ta hedef Eskişehir hentboluna yeni yetenekler kazandırmak. Konu ile ilgili olarak antrenör Murat Kabadayı 'Okulumuz ile geçtiğimiz sezondan bu yana kulüp işbirliğinde çalışıyoruz. Anadolu Üniversitesi'ne gelecek vaat eden yetenekli sporcuları kazandırmak ve bu anlamda alt yapı oluşturmak için kolları sıvadık. Bu çalışmalarımızın karşılığını birkaç yıl içinde alacağımızı düşünüyorum' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.