DSİ'DE HAKLI GURUR
Dsi Bentspor Kulübü, Badminton branşında da başarıları sonuçlar almaya devam ediyor. Yıllardır bu branşta onlarca sporcu yetiştiren kulüp, sporcularını milli yapma başarısını gösteriyor.
17 - 20 Ekim tarihleri arasında Ankara da yapılan ve 400 ü aşkın sporcunun yarıştığı U11 Badminton Türkiye Şampiyonasında DSİ Bentspor kulübü sporcuları Yağmur Tuana YEMİŞEN ve Irmak Rana YEMİŞEN kardeşler çift bayanlarda Türkiye Şampiyonluğunu, ferdi müsabakalarda ise 2.liği ve 3.lüğü elde ederek şehrimizi gururlandırdı.
Kulübün milli sporcusu Ayşegül YEMİŞEN ise Ankara’da yapılan U17 Türkiye Şampiyonasında ferdi ve mixler kategorilerinde 2.liği, Uluslararası U17 Badminton Turnuvasında tek bayanlarda 1. liği elde ederek başarılarına bir yenisi eklemişlerdir.
Yine Ankara ilimizde düzenlenen U17 Badminton Turnuvası çift erkeklerde kulübün milli oyuncuları Kerem çINAR ve Kerem Ahmet öZDER Türkiye 2.liğini kazandı.
Ayrıca çek Cumhuriyetinde düzenlenen “Czech Open” Uluslararası Badminton turnuvasında Kerem çINAR ve Kerem Ahmet öZDER çift erkeklerde 3.lüğü elde ederek getirdikleri puanlarla ilimizde ilk defa Avrupa şampiyonasına 3 sporcuyla katılma hakkını da kazandı.