DSİ'NİN SÜPERLERİNDE MESAİ BAŞLADI

DSİ’NİN SÜPERLERİNDE MESAİ BAŞLADI
Süper Amatör Kümede mücadele den DSİ Bentspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yine genç ve dinamik bir kadro ile ligde mücadele edecek yeşil-beyazlılar bu sene daha iddialı. Süper Amatör Kümede takımlarımızdan DSİ Bentspor...

Süper Amatör Kümede mücadele den DSİ Bentspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yine genç ve dinamik bir kadro ile ligde mücadele edecek yeşil-beyazlılar bu sene daha iddialı.
Süper Amatör Kümede takımlarımızdan DSİ Bentspor sezona erken 'Merhaba' dedi. Eylül'ün son haftasında başlaması beklenen Süper Amatör Küme için şimdiden hazırlıklara başlayan Yeşil-Beyazlılar yine genç ve dinamik bir kadro ile ligde boy gösterecek. Geçen sezonun ikinci yarısında ki çıkışı bu yıl tüm sezona yaymak isteyen DSİ Bentspor'da hedef üst sıraları zorlamak. Antrenör Bülent Sunay nezaretinde çalışmalara başlayan ilimizin köklü kulübü 2 hafta boyunca kuvvet ve kondisyon çalışmalarına ağırlık verecek. Daha sonra saha ve özel maçlara yöneleceklerini belirten antrenör Sunay 'Her yıl takımımızdan bir çok ismi çeşitli kulüplere veriyoruz. Bu yılda bazı oyuncularımıza talipler var. Fakat kadromuzu büyük ölçüde koruyacağız. Geçtiğimiz yıla oranla daha başarılı bir grafik çizebileceğimizi düşünmüyorum. Bu anlamda yoğun şekilde çalışmalarımızı yapıp sezona en hazır şekilde girmek istiyoruz' şeklinde konuştu. .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.