Durgunsu Kano Türkiye Kupası Eskişehir’de düzenlenecek

Durgunsu Kano Türkiye Kupası Eskişehir’de düzenlenecek
Her yıl büyük heyecana sahne olan Durgunsu Kano Türkiye Kupası, bu yıl da Eskişehir’de gerçekleşiyor.

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Eskişehir'de düzenlenecek Durgunsu Kano Türkiye Kupası için geri sayım başladı.

26-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan muhteşem organizasyona 39 kulüpten 209’u kadın olmak üzere toplam 536 sporcu katılacak. Sporcular, dört gün boyunca kupa ve madalya mücadelesi verecek.

Doğal güzelliği ve spor altyapısıyla dikkat çeken Eskişehir, ulusal düzeyde bir kez daha önemli bir spor etkinliğine ev sahipliği yaparak sporseverlerin ve sporcuların buluşma noktası olmaya devam ediyor. Hem çevresel koşulları hem de misafirperverliğiyle ön plana çıkan Sarısungur Göleti, yarışlar için ideal bir parkur sunuyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumların destekleriyle gerçekleşecek bu önemli organizasyon, şehrin spor kenti kimliğini pekiştirirken, kano sporunun gelişimine de katkı sağlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler :