EAFD'den kampanya

EAFD’den kampanya
EAFD tarafından Amatör futbolculara dağıtılmak üzere sürdürülen ayakkabı kampanyası başladı. Kulüplerimiz 2 Nisan tarihine kadar 18 krampon olmaz üzere ayakkabı numaralarını yazarak EAFD Genel Koordinatörü Kaya Bilge’ye...

EAFD tarafından Amatör futbolculara dağıtılmak üzere sürdürülen ayakkabı kampanyası başladı. Kulüplerimiz 2 Nisan tarihine kadar 18 krampon olmaz üzere ayakkabı numaralarını yazarak EAFD Genel Koordinatörü Kaya Bilge'ye teslim edecekler.
Şu ana kadar Odunpazarı Belediyesi 250, Tepebaşı Belediyesi ve Ali Çelikoğlu 100'er, Halil Ünal, Nihat Çuhadar, Oğuz Güçlü, İstanbul Çanta ve Spor Evi 50'şer, antrenör Metin Aktaş7ta 5 ayakkabı olmak üzere toplam 659 krampon toplandı.
Konu ile ilgili EAFD Genel Koordinatörü Kaya Bilge" Öncelikle bu kampanyaya destek veren değerli dostlarımıza derneğimiz ve amatör sporcularımız adına teşekkürü borç biliyoruz. Ayakkabı kampanyamız halen devam ediyor. Amatör kümede mücadele eden 53 spor kulübümüze azda olsa destekte bulunmak istiyoruz. Çalışmalarımız bundan sonrada devam edecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.