EASKF'den teşekkür

EASKF’den teşekkür
EASKF genel sekreteri Mümtaz Özpak ilimizde oynanan terfi maçlarının başarıyla tamamlanması nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti.Özpak dün yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere, 2006/2007 Futbol Sezonu Türkiye 3. Lige...

EASKF genel sekreteri Mümtaz Özpak ilimizde oynanan terfi maçlarının başarıyla tamamlanması nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti.
Özpak dün yaptığı açıklamada "Bilindiği üzere, 2006/2007 Futbol Sezonu Türkiye 3. Lige terfi I. ve II. kademe müsabakaları ilimizde oynanmıştır. Türkiye Gençler şampiyonaları ve Terfi müsabakalarında T.F.F. genellikle Eskişehir'i tercih etmektedir. İlimizin Coğrafi konumu her ne kadar bir tercih sebebi olsada, bu tip müsabakalarda ilimize gelen takımların karşılaştığı Güvenlik ve misafirperverlik dolayısı ile duyulan memnuniyet İlimizin seçilmesinde belirleyici rol oynamaktadır. Güvenlik Güçlerimizin, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Taban Birliklerinin ve şehir esnafının ev sahipliğini en güzel şekilde yapması, skor ve sonuç ne olursa olsun, ilimizden ayrılan takımların memnuniyetlerini ifade etmeleri gurur vericidir.
Bunun en güzel örneği, 27 Mayıs Pazar günü Terfi müsabakası Final Maçında yaşanmıştır. Güvenlik Güçlerimiz , şiddetli dolu ve yağmur altında oynanan müsabakada görevlerini kusursuz bir şekilde yapmışlar, komşu illerden gelen misafir takım taraftarları güvenlik içinde maçlarını seyretmişler ve kimse burnu kanamadan sağ salim bir şekilde spor kafileleri ile birlikte ilimizden ayrılmışlardır. Bu olay hem misafir takım ve taraftarlarının, hemde sporseverlerin ve TFF tarafından taktirle karşılanmıştır. Bu vesile ile Makamınız Nezninde , İlimiz mahalli lig ve TFF terfi maçlarımızda üstün vazife anlayışı ile görev yapan, üstün vazife gayret gösteren Emniyet Güçlerimize, Başta Müdür Yardımcımız Hikmet Bey olmak üzere görev yapan tüm birimlerdeki amir ve memurlarımıza şükranlarımızı arz ederiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.