Eda Nur Tulum’un hedefleri büyük

Eda Nur Tulum’un hedefleri büyük
Milli atlet 9-10 Haziran’da Türkiye Şampiyonası’na katılacak Eda Nur Tulum, 25-29 Temmuz'da Slovenya'daki Avrupa Yıldızlar Olimpik Festivali'nden ardından ise 7-10 Ağustos'ta İsrail'de düzenlenecek Avrupa 20 Yaş Altı Şampiyonası'nda boy gösterecek

Geçtiğimiz günlerde Erzurum’da Kazım Karabekir Atletizm Pisti'nde gerçekleştirilen Uluslararası Sprint Bayrak Kupası, sekizinci kez düzenlendi. Yarışlara, Türkiye'nin yanı sıra Danimarka, Lübnan, Kırgızistan ve İran'dan 106 sporcu katıldı. Kırdığı rekorlar ile birçok kez gündeme gelen Eskişehirli atlet Eda Nur Tulum da başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kadınlar 400 metrede 54.54’lük derece ile birinci olan Tulum, açık hava kupasını şampiyonlukla kapattı.

Genç atletimizi yoğun bir yaz dönemi bekliyor.

İlk olarak 20-25 Haziran'da Polonya'da yapılacak Avrupa Takımlar Şampiyonası'nda yarışacak genç sporcu, 15-16 Temmuz'da Denizli'deki Balkan 20 Yaş Altı Şampiyonası'nda madalya için mücadele edecek.

Eda Nur, 25-29 Temmuz'da Slovenya'daki Avrupa Yıldızlar Olimpik Festivali'nden (EYOF) sonra 7-10 Ağustos'ta İsrail'de düzenlenecek Avrupa 20 Yaş Altı Şampiyonası'nda zirvede yer alabilmek için çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.