Edremit ve Körfez finalde

Edremit ve Körfez finalde
İlimizde oynanan 3. lige terfi maçlarında rakiplerini yenen Balıkesir Edremit ve Kocaeli Körfez finale kaldı.Dört takımın mcadele ettiği terfi maçları dün Atatürk Stadı’nda oynandı. İlk maçta Balıkesir Edremit İstanbul Tuzla...

İlimizde oynanan 3. lige terfi maçlarında rakiplerini yenen Balıkesir Edremit ve Kocaeli Körfez finale kaldı.
Dört takımın mcadele ettiği terfi maçları dün Atatürk Stadı'nda oynandı. İlk maçta Balıkesir Edremit İstanbul Tuzla ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren maçta Balıkesir Edremit 66. dakikada Aytaç ve 89. dakikada Ahmet'in attığı golle rakibini 2-0 yenerek ilk finalist oldu.
Günün ikinci maçında ise Kocaeli Körfez ile Balıkesir Erdek karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren maçta Erdek 73. dakikada Mustafa Özsöğüt'ün golü ile 1-0 öne geçti. Maçın 77. dakikasında kazanılan penaltı atışında Özkan durumu 1-1 yaptı ve 90 dakika bu sonuçla sona erince maç uzatmalara gitti. Uzatmaların ilk dakikasında Fatih'le golü bulan Körfez Belediye maçı 2-1 kazanarak finale kaldı. Final maçı pazar günü saat 15.30'da Atatürk Dış sahada Körfez Belediye ile Balıkesir Edremit arasında oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.