EFES HAZIRLIKLARI

EFES HAZIRLIKLARI
  Basketbol Gençler Ligi A Grubu’nda yer alan Eskişehir Basket, ligin 8’inci haftasında deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak. Temsilcimiz, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Telafi peşindeLige fırtına gibi bir...

 


 


Basketbol Gençler Ligi A Grubu’nda yer alan Eskişehir Basket, ligin 8’inci haftasında deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak. Temsilcimiz, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.


 


Telafi peşinde


Lige fırtına gibi bir başlangıç yapan temsilcimiz, Gaziantep ve Beşiktaş’ı deplasmanda yendikten sonra, evinde Yeşilgiresun Belediyesi’ni devirip lige 3’te 3 ile başlamıştı. Ardından oynadığı 4 maçtan sahadan mağlubiyetle ayrılan Eskişehir Basket Genç Takımı, tekrar seri yakalamak istiyor. Geçen hafta iyi başladığı maçta Tofaş’a 69-104 mağlup olan Siyah-Kırmızılılar bu mağlubiyeti İstanbul’da telafi etmek istiyor.


 


Hazırlıklar sürüyor


Basketbol Gençler Ligi’nin 8’inci haftasında 18 Kasım Cumartesi günü saat 14.30’da Anadolu Efes’e konuk olacak olan Siyah-Kırmızılı temsilcimizde antrenmanlar sürüyor. Yenikent Spor Salonu’nda Koç Rıza Solmaz gözetiminde çalışan ekip, Efes maçına sıkı hazırlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.