Elif Naz’ın hedefi Avrupa Şampiyonluğu

Elif Naz’ın hedefi Avrupa Şampiyonluğu
Spot Milli Atlet Elif Naz Köseoğlu, Temmuz ayı içerisinde Slovakya’da düzenlenecek olan U18 Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda altın madalyayı Eskişehir’e getirmeye çalışacak.

Eskişehirli Milli Atlet Elif Naz Köseoğlu, 18-21 Temmuz tarihlerinde Slovakya’da yapılacak olan U18 Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda piste çıkacak. Bu yarış öncesinde ise milli sporcumuzu yoğun bir yarışma programı bekliyor. İlk etapta 24-25 Nisan’da Bursa’nın ev sahipliğini yapacağı Okullar grup eleme müsabakalarına katılacak milli sporcumuz, ardından 18-19 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek U20 Gençler Milli takım seçmelerine katılacak. 6 Temmuz’da ise Slovenya’daki Balkan Şampiyonası’na ve son olarak 26-31 Ağustos tarihlerinde Peru’da U20 Dünya Gençler Şampiyonası’nda piste çıkacak Elif Naz, bu doğrultuda hazırlıklarını yoğunlaştırdı.

Çalışmaların verimli bir şekilde devam ettiğini ifade eden Milli takım Antrenörü Bülent Uzun, “ Geçen yılın 2000 metre de Balkan ikincisi olan Elif’in bu sene çıtayı Avrupa şampiyonluğunu çıkarmasını bekliyoruz. Bütün hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Avrupa şampiyonluğu bizim olacak. Elif’e inancım sonsuz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.