EN AZ FİNALE KADAR YOLU VAR

EN AZ FİNALE KADAR YOLU VAR
Okullar arası Yıldız Kızlar Hentbolda Dr.Halil Akuurt ile birlikte finallere kalmaya hak kazanan Ticaret Odası Ortaokulu’nun hedefi büyük. Sertan Sarpaş’ın ekibi önce final oynamak ardından ise şampiyonluk kupasını Eskişehir’e...

Okullar arası Yıldız Kızlar Hentbolda Dr.Halil Akuurt ile birlikte finallere kalmaya hak kazanan Ticaret Odası Ortaokulu'nun hedefi büyük. Sertan Sarpaş'ın ekibi önce final oynamak ardından ise şampiyonluk kupasını Eskişehir'e getirmek istiyor.

Ezip Geçtiler
Geçtiğimiz hafta Safranbolu'da yapılan yarı final elemelerinde tüm rakiplerini farklı skorlarla mağlup eden Ticaret Odası Orta Okulu Yıldız kız hentbol takımı Türkiye Şampiyonası finallerine hazırlanıyor. Antrenör Sertan Sarpaş nezaretinde çalışmalarını sürdüren ekip yarı finallerde elde ettiği kupayı dün okul müdürü Enver Yılmaz'a teslim etti. Okul Müdürü Yılmaz "Hentbolcularımız önemli işlere imza atıyor. Okulumuz voleyboldan sonra hentbol branşında da finallere gitmekte. Bu bizim için büyük bir gurur. Bu ekibimizin Eskişehir'e kupayla döneceğine inancımız tam"şeklinde konuştu.
Sarpaş "Adana'da Final Oynamalıyız"
Şampiyona tarihlerinde değişiklik olduğunu belirten antrenör Sertan Sarpaş "Takımım yarı final elemelerinde mükemmele yakın maçlar oynadı. 28 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde Adana'da ki Türkiye Şampiyonası'nda oyunumuzu daha da olgunlaştırıp tempomuzu arttırırsak en az final oynayacağımızı düşünüyorum. Çok hevesli ve istekli olan bir beden eğitimi öğretmenimiz var. Barış Önal'ın da katkılarıyla asıl hedefimiz Türkiye Şampiyonluğunu Eskişehir'e getirmek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.