Es-Es Diyadin'e emanet

Es-Es Diyadin’e emanet
Eskişehirspor yeni yönetimi kongrenin sıcaklığı geçmeden teknik direktör sorununu çözdü. Metin Diyadin ile anlaşan Eskişehirspor yönetimi sözleşmeyi bugün imzalayacak. Yeni sezonda takımı çalıştıracak yeni teknik direktör...

Eskişehirspor yeni yönetimi kongrenin sıcaklığı geçmeden teknik direktör sorununu çözdü. Metin Diyadin ile anlaşan Eskişehirspor yönetimi sözleşmeyi bugün imzalayacak.
Yeni sezonda takımı çalıştıracak yeni teknik direktör için Metin Diyadin ve Suat Kaya üzerinde duran ve ikiliden biri ile anlaşmak için yoğun temas kuran Eskişehirspor yönetimi Metin Diyadin'de karar kıldı.
Teknik direktör Diyadin ile dün son görüşmeyi yapan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu anlaşmaya vardı. Nebi Hatipoğlu ile birlikte Rıdvan Çakırgöz, yeni yönetici Ertuğrul Dindar, İsmail Hakkı Sağır ile birlike Metin Diyadin anlaşmadan sonra Vali Kadir Çalışıcı'yı akşam üzeri makamında ziyaret ederek tanıştırdı. Vali Kadir Çalışıcı ile bir süre yapılan sohbetten sonra teknik direktör Diyadin Başkan Nebi Hatipoğlu ve yöneticilerle birlikte tesislere geçerek incelemelerde bulundu. Yeni sezonda takımı çalıştırması için anlaşmaya varılan teknik direktör Metin Diyadin uzun yıllar Gençlerbirliği Asaş ve Oftaş takımlarında görev yapmıştı. Bugün Eskişehirsporla resmi sözleşmeyi yapması beklenen teknik direktör Metin Diyadin'in bir yıllık sözleşme yapması bekleniyor. Yaklaşık olarak 400 milyara anlaştığı gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.