Es-Es dolu dizgin

Es-Es dolu dizgin
Dün amatör futbolda B gençlerde 2, A gençlerde ve 2. amatör kümede de 3’er maç oynandı.B gençlerde oynanan karşılaşmaların ilkinde Odunpazarı Necdet Yıldırım sahasında Tepebaşı’nı 7-0 yenmesini bildi Günün en önemli...

Dün amatör futbolda B gençlerde 2, A gençlerde ve 2. amatör kümede de 3'er maç oynandı.
B gençlerde oynanan karşılaşmaların ilkinde Odunpazarı Necdet Yıldırım sahasında Tepebaşı'nı 7-0 yenmesini bildi Günün en önemli maçında Eskişehirspor takipçisi Harb-işspor'u 5-2 ile geçerek yoluna kayıpsız dolu dizgin devam etti.
A gençlerde oynanan maçlarda Orhangazi Telekom'u 2-1 yenerek günün en sürpriz sonucuna imza atarken, Bentspor Muttalıp'ı 5-1, Demirspor ise Anadolu Üniversitesi'ni 3-1'lik net skorlarla geçtiler.
2.Amatör kümede ise Abdurrahman Temel sahasında oynanan günün ilk karşılaşmasında Altay ile Adanır 1-1 berabere kalarak puanları paylaşırken, aynı sahada oynanan günün ikinci maçında Çelikkartal Erenköy'ü 3-1 mağlup etmeyi başardı. Ligde oynanan diğer maçta ise İnönü Sivrihisar'ı sahasında 2-1 yenerek rakibini puansız gönderdi ve haftayı üç puanla kapatan bir başka takım oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.