Es-Es düğmeye bastı

Es-Es düğmeye bastı
Malatya maçında 3 puanı hedefleyen Eskişehirspor şimdiden düğmeye bastı. Dün top başı yapan kırmızı şimşekler seferberlik ilan etti.Ligde Mardin maçından bu yana galibiyet alamayan ve üç puanı hasret kalan Eskişehirspor...

Malatya maçında 3 puanı hedefleyen Eskişehirspor şimdiden düğmeye bastı. Dün top başı yapan kırmızı şimşekler seferberlik ilan etti.
Ligde Mardin maçından bu yana galibiyet alamayan ve üç puanı hasret kalan Eskişehirspor Malatya maçında şeytanın bacağını kırmaya hazırlanıyor. Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmada taraftarının desteği ile üç puanla ayrılmak isteyen
Eskişehirspor şimdiden düğmeye bastı.
Lider Oftaş' tan puan alarak moralini yükselten kırmızı şimşekler dün yapılan haftanın ilk çalışmasını oldukça neşeli geçirdi. Teknik direktör Ergin Işık gözetiminde yapılan çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli olmaları ayrıca dikkat çekti.
Antrenman öncesinde talebeleri ile kısa bir toplantı yapan teknik direktör Işık Oftaş maçını değerlendirmesinin yanı sıra Malatya maçı hakkında da konuştu. Malatya maçında galibiyete olan hasretin sona erdirilmesi gerektiğini talebelerine aktaran teknik direktör Işık hafta boyunca sürdüreceği çalışma programını da üç puana göre hazırladı.
Neşeli bir haftada geçen çalışmadan sonra dinlenen kırmızı şimşekler bugün teknik ve taktik çalışması ile Malatya hazırlıklarını sürdürecek. Eskişehirspor son çalışmasını Cuma günkü ter antrenmanı ile noktalayıp kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.