Es-Es ecel teri döktü

Es-Es ecel teri döktü
HAKEMLER : Abdullah Yılmaz 4, Nihat Mızrak 2, Onur Albayrak 5ESKİŞEHİRSPOR : Zafer 5, Zafer Şahin 6, Birol 5 (89. dk. Mehmet Türkmehmet?), Mahmut 1, Turan 3, Bülent Bal 5, Mehmet Al 3 (57. dk. İshak 3), Mehmet Akif 4, Ulaş 5, Ramazan...

HAKEMLER : Abdullah Yılmaz 4, Nihat Mızrak 2, Onur Albayrak 5
ESKİŞEHİRSPOR : Zafer 5, Zafer Şahin 6, Birol 5 (89. dk. Mehmet Türkmehmet?), Mahmut 1, Turan 3, Bülent Bal 5, Mehmet Al 3 (57. dk. İshak 3), Mehmet Akif 4, Ulaş 5, Ramazan 3 (70. dk. Serkan Reçber 3), Koray 4
KARŞIYAKA : Recep 5, Muzaffer 4, Onur 4, Ulaş 5, Sezer 5, Olgay 4, Atilla 3 (Kadir 5), Güngör 4 (Evren 3), Sezer Bodur 6, Taylan 3, Kenan 3 (Ufuk 2)

Eskişehirspor Ege temsilcisi Karşıyaka ile puanları paylaştı. 0-0
Ligin alt sıralarından uzaklaşma mücadelesi veren Eskişehirspor galibiyete ihtiyaç duyduğu Karşıyaka maçında ecel terleri döktü. Oldukça değişik bir onbirle sahaya çıkan Kırmızı Siyahlılar ikinci yarının başından buyana forma giymeyen Mehmet Al ve Ramazan gibi iki futbolcusunu sahaya sürerken, kiralık tek santraforunu ise kulübede oturtması dikkat çekti.
Karşıyaka'nın da bir puana razı oyun sergilemesi karşısında ilk yarıda fazla zorlanmayan ancak atak da geliştiremeyen Eskişehirspor Mahmut'un gereksiz yere kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalınca maçın sonunu zor getirdi. Hakemin de kötü yönetim gösterdiği maçta.Zafer, Bülent, Birol ve Ulaş'ın gayretleri ile tribünleri dolduran 12 bin seyircinin desteği Eskişehirspor'a bir puan getirdi.
MAÇTAN NOTLAR
11. dk. Olgay'ın yaklaşık 25 metreden sert şutunda Zafer yumrukladı dönen topu yakalayan Taylan boş kale yerine dışarı attı.
23. dk. Sezer'in ortasında çaprazda topla buluşan Onur bekletmeden vurdu. Top kaleci Zafer'de kaldı.
28. dk. Mehmet Akif'in uzun pasında defansın ıskaladığı topu yakalayan Mahmut kaleciyi çalımladı topu bomboş kaleye vurması gerekirken kontrol etmeye çalışınca ayağından kaçırdığı top dışarı gitti. Ve Eskişehirpor mutlak bir golden oldu.
45. dk. Sezer ve Ulaş'la ikili mücadeleye giren Mahmut faul beklerden hakem ters karar verdi. Yan hakeme itiraz eden Mahmut tepkisini sürdürünce yan hakem Nihat Mızrak orta hakemi yanına çağırarak Mahmut'un küfür ettiğini belirtti. Hakemde Mahmut'u kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.
İKİNCİ YARI
59. dk. Sezer'in ortasında Bülent Bal ters bir kafa ile topu Kadir'in önüne bıraktı, kaleci ile karşı karşıya kalan Kadir'in vuruşunda kendini topun önüne atan Zafer mutlak bir golü önledi.
61. dk. Koray'ın ortasında ikinci direkte topla buluşan Mehmet Akif'in plasesinde top yan direği sıyırarak dışarı çıktı.
65. dk. Sezer'in pasında topla buluşan Kadir çaprazdan vurdu top yan direği sıyırarak dışarı çıktı.
67. dk. Koray'ın uzaktan sert şutunda top az farkla dışarı çıktı.
73. dk. Serkan Reçber'in köşe atışında ön direkte Zafer kafayı vurdu defans son anda topu çıkarttı.
78. dk. Serkan'ın uzaktan sert şutunda top az farkla dışarı çıktı.
79. dk. Muzaffer'in pasında topla buluşan Taylan'ın vuruşunda Zafer gole izin vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.