Es-Es kongresi 28 Mayıs'ta

Es-Es kongresi 28 Mayıs’ta
Eskişehirspor yönetiminden beklenen kongre kararı çıktı. Olağanüstü Genel kurul 28 Mayıs tarihinde Gar düğün salonunda yapılacak. Eskişehirspor yönetiminin önceki akşam Nebi Hatipoğlu başkanlığında yaptığı yönetim...

Eskişehirspor yönetiminden beklenen kongre kararı çıktı. Olağanüstü Genel kurul 28 Mayıs tarihinde Gar düğün salonunda yapılacak.
Eskişehirspor yönetiminin önceki akşam Nebi Hatipoğlu başkanlığında yaptığı yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurul kararı çekti.Başkan Hatipoğlu' nun dışında 13 yöneticinin katıldığı toplantıda sert tartışmalar yaşandı.
Yapılan görüşmelerde yönetimin olağanüstü genel kurula gitmesi ortak bir kararla çıkarken genel kurul tarihinin ve yerinin belirlenmesi içinde Barış Sütken'e yetki verildi. Toplantıda daha sonra Başkan Hatipoğlu' nun alacaklarına karşılık temliği gündeme geldi Tartışmalı geçen temlik konusunda, Federasyon gelirlerinin kalan bölümünün yüzde 30'nun temlik olarak Başkan Nebi Hatipoğlu'na verilmesi kararlaştırıldı. Bilindiği gibi federasyon gelirlerinin yüzde 30'luk bölümünde eski başkan Halil Ünal'ın temliği bulunuyor. Kalan yüzde 70'in yüzde 30'nu Hatipoğlu alacak. Başkan Hatipoğlu benzinlik geliri geldiği taktirde bu parayı alarak temlikleri kaldıracak.
Temlik konusu ile başlayan tartışma Rıdvan Çakırgöz ile ikinci başkan İsmail Ilgaz arasında iyice sertleşti. Karşılıklı ağır sözlerin sarf edildiği tartışma daha sonra tatlıya bağlandı.
Eskişehirspor yönetiminin kongre için görevlendirdiği yönetici Barış Sütken dün olağan üstü genel kurulun tarihini ve yerini belirledi. İlk toplantısı 28 Mayıs Pazartesi günü Gar düğün salonunda saat 14.00'de yapılacak Olağanüstü genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 4 Haziran tarihinde aynı yer ve saatte yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.