Es-Es mehter takımı gibi

Es-Es mehter takımı gibi
Eskişehirspor mehter takımı gibi. Kırmızı şimşekler ne yukarıya çıkıyor nede aşağıya iniyor.Ligde tutunma gayreti içinde olan Eskişehirspor bir an önce üst sıralara tırmanmak isterken aldığı tutarsız sonuçlar nedeni...

Eskişehirspor mehter takımı gibi. Kırmızı şimşekler ne yukarıya çıkıyor nede aşağıya iniyor.
Ligde tutunma gayreti içinde olan Eskişehirspor bir an önce üst sıralara tırmanmak isterken aldığı tutarsız sonuçlar nedeni ile bir türlü rayına oturamadı. Mehter takımı gibi bir ileri iki geri giden Eskişehirspor sıralamada 12 ile 14'cülük arasında gidip geliyor. Düşme hattı ile arasındaki 6 puanlık farkı korumayı başaran Eskişehirspor'un yerinde saymasındaki en önemli etken ise her hafta değişik bir sonuç alması. Tam çıkışa geçiyor denildiği anda puan kaybetmeye başlayan kırmızı şimşekler ligde bir türlü rahat nefes alamıyor.
Ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyebilmesi için en az 4 puana ihtiyacı olan Eskişehirspor'un kalan beş maçında bu puanı alabilmesi ise en azından sahada istikrarlı bir oyun sergilemesinden geçiyor.
Bu hafta Kocaeli deplasmanına gidecek olan kırmızı şimşeklerin bu deplasmandan alacakları bir puan bile ilaç gibi gelecek.
Dün dinlenen ve başkente giderek Zafer'in babasının cenaze törenine katılan kırmızı şimşekler bugün top başı yaparak Kocaeli maçının hazırlıklarına başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.