Es-Es Mesut Bakkal'la görüşüyor

Es-Es Mesut Bakkal’la görüşüyor
Eskişehirspor teknik direktör için dün de Mesut Bakkal’la görüştü. Bakkal ilk görüşme sonunda yönetici İsmail Hakkı Gül’den süre istedi. Yeni sezon takımın başına iyi bir teknik adam getirmeyi hedefleyen ve Suat Kaya, Metin...

Eskişehirspor teknik direktör için dün de Mesut Bakkal'la görüştü. Bakkal ilk görüşme sonunda yönetici İsmail Hakkı Gül'den süre istedi. Yeni sezon takımın başına iyi bir teknik adam getirmeyi hedefleyen ve Suat Kaya, Metin Diyadin ikilisi ile pazarlık yapan yönetim dün de Gençlerbirliğinden ayrılan Mesut Bakkal ile ön görüşme yaptı.
Görüşmeyi doğrulayan yönetici İsmail Hakkı Gül "Teknik direktör konusunda çalışmalarımız var. Mesut Bakkal ile bizzat ben görüştüm. Kendisi Bozüyük Poyralı.Yani Eskişehir'li sayılır.İlk görüşmeyi yaptık ancak süper ligden gelen teklifler nedeniyle biraz süre istedi. Önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşeceğiz" dedi.
Uzun yıllar Ersun Yanal ile çalışan Mesut Bakkal 1,5 yıldır Gençlerbirliğinde görev yapıyor. Öte yandan Eskişehirspor'un dün Suat Kaya ile bir görüşme daha yaptığı öğrenildi. Yönetimin Bursaspor'u çalıştıran Engin İpekoğlu'nu da gündeme aldığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.